پاسخ: شایعه برای تخریب گیگابایت: "راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟"؛ چه کسی پشت پرده است؟
به نظر من هر کسی حتی اگه عنصر نفوذی و دشمن یا رغیب شرکت گیگابایت هم باشه اگه ایراداته منطقی بگیره شرکت گیگابایت به خاطر اعتبارش باید پاسخ گو باشه.
به صورت عامیانه بخوام بگم اگه گیگابایت سوتی نداده پس بیاد جواب انتقادات بی پایه و اساس رو بده اگه سوتی داده باید قبول کنه.
البته این عمل که کسی تو فضای مجازی همه جا سعی در بدنام کردن یه فرد یا گروه یا شرکتی بکنه خیلی کار کثیفیه...
پاسخ: شایعه برای تخریب گیگابایت: "راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟"؛ چه کسی پشت پرده است؟
نقل قول:
دوست عزیزی که از طرف شرکت آوازنگ جواب می دید.شما به اصطلاح شفاف سازی کردید پس لطفا پاسخ سوالات زیر رو بدید:
1- اولا شما به جای اینکه فرافکنی کنید،بیاید پاسخ سوالات رو با صراحت و صداقت بدید.نه این که سوال رو با سوال جواب بدید.
2- شما با اینکه همینجا اعتراف کردید که تو بروشورتون اشتباه عکس محصول دیگه رو چاپ کردید و امسال مثل من رو گمراه کردید ،باز هم در کمال نا باوری طلبکار هستید می گید میخواستی دقت کنی؟؟مشکل من نیستش که؟؟؟؟
3- دقیقا عنوان تاپیک درسته و شما خودتون همینجا اعتراف کردید که گیگابایت واسه کاهش قیمت برخی ویژگی ها رو حذف کرده.اما هیچکس تو این فروم نگفت کیفیتش رو اورده پایین.
4- اینکه کسی می خواد با مادربوردی که داری چیپ B85 هستش چه کار کنه و چه پردازنده ای رو اورکلاک کنه به خودش مربوطه..اما شما که انقدر دم از تست های اطمیان و با کیفیت می زندید پس باید از هر کارایی از مادربردتون مطمئن باشید.ما هم می دونیم که مادربورد ها سری B85 به چه منظور ساخته شده.پس لازم نیست شئور کسی رو زیر سوال ببرید.
5- این پست شما من یاده اون مدیری می ندازه که به جایی اینکه بیاد جواب بده چرا تیم های ملی به کشور های درجه 4 آسیا می بازن سری میاد حق پخش تلوزیونی رو وسط میکشه و ذهن ها رو منحرف می کنه به جایی که می خواد.این سیاست بسیار نخ نما شده.کاربران این فروم محترم خودشون شعور دارن و بهتر قضاوت رو بگزارید بر عهده اونها.
6- مدیریت عزیز فروم.شما اسامی رو اینجا ذکر کدید که من نمی دنوم درسته یا غلط.اگر درسته اینها چه طوری به دست آواژنگ افتاده.مگر شما متعهد به حریم خصوصی کاربرانتون نیستید؟؟!!!اگر هم غلطه که پس تکلیف پست آواژنگ همینجا معلومه....
7- در مورد شکایت هم اتفاقا مراجع نظارتی خیلی خوشحال خواهند شد واقعیت های تبلیغاتی رو متوجه شوند!
8-مدیریت محترم هم اگر دوست دارید این پست و باقی پست های من رو پاک کنید تا به راحتی صورت مسئله رو پاک کنید.
در آخر با تشکر از همه کسانی که به دنبال حقیقت هستند
نقل قول:
سلام می کنم به همه کسانی به دنبال روشن شدن نهایی این موضوع هستند.
آقای e-support آواژنگ:
چرا اینقد قضیه رو پلیسی می کنین! من یه کاربر بودم که اومدم مادربورد گیگابایت رو سرچ کردم و با این مطب روبرو شدم و یه نظر هم دادم. درسته من عضو نبودم و اولین بارم بود و دلیل نمی شه جزو مافیای علیه گیگابایت باشم. حتما این کاربر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم جزو مافیای علیه گیگابایته!!! استدلال شما در حد یه فرد خیلی خیلی کم سن بود! اصلا چرا اینقد عصبانی شدین ؟؟؟ نمی دونم چرا وقت گذاشتین و ایمیل منو کشف کردین!! خندم گرفت!!!
خیلی جالبه که یک سوال و یک مشکل برای کاربری ساده، اینقدر باعث کاراگاه بازی آواژنگ شده و البته یه نتیجه خیلی خوب داشت و اون هم این بود که نشون داد آواژنگ چه رابطه نزدیکی با شهرسخت افزار داره! اینجا یه جوری شده انگار کسی نباید بر علیه آواژنگ حرف بزنه! حتی تهدید به نابودی هم می کنن!!!
به جای اینکه کاراگاه شین و به حریم خصوصی دیگران وارد شین... برید و سوالات رو درست جواب بدین... چرا برای برندهای دیگه این اتفاقات نیوفتاده! چرا؟؟؟
واسه شهر سخت افزار هم خیلی متاسفم (shahryar) که با روابط اطلاعات خصوصی دیگران رو در اختیار دوستانش قرار می ده!
من دیگه هیچوقت به سایت شهر سخت افزار اطمینان نمی کنم. به بقیه هم توصیه می کنم این کار رو انجام ندن! هم تهدید! هم تهمت!
طرف صحبتم یا شما و امسال جناب عالی هست
ببینید دوسته من بنده زیاد از این پیگیری های بی موردتون سر درنمیارم
اگر شما تو این رنج low end واسه دوتا هد سینک انقدر جنجال می کنید اگر یه مهندس IT یا اورکلاکر بودین چی کار می کردین
حالا گیرم که اصلا سوتی بود که شما راحت می تونستی با تماس به مراجعه زیر صلاح راحت مادربرد رو به فروشنده پس بدید و مادربرد عین کاتالوگ دریافت می کردین یا مبلغ رو پس می گرفتین مراجعه ای هستن که کاملا بطور جدی در صنف کامپیوتر پیگیری می کنن در خصوص حق مشتری و رعایت قوانین توسط فروشنده :wink:
در ضمن همونجور که شهریار عزیز گفتن این موارد ، موضوعی نیست که حداقل تاثیری برای کاربران رده پایینی مثل شما بزاره از همین نمونه هایی که شما دوستان عرض کردین در برندهای دیگه کاملا قابل مشاهده است و از طرفی توضیحات دوستان عزیز کاملا قانع کننده هست اگر موردی حذف شده اولا کاهش قیمتی داشته دوما در بعضی موارد مثل همینجا قابلیتی اضافه شده سوما نه گیگابایت نه آواژنگ نمی تونن تضمین بدن که خرده فروشها و چنلهای فروش حتما از بروز رسانی قیمت و کاتالوگها پیروی کنن
متاسفانه در کشوری هم زندگی می کنیم که هیچی سر جاش نیست بعد شما اومدی دنبال قاتل بروسلی هم می گردی :lol:(شوخی بود که روحیاتمون عوض شه )
دوست نداشتم این رو بگم ولی در برند های رقیب گیگابایت به شخص در مدل های فوق حرفه ای سوتی های دیدم که باعث شده سی پی یو های گران قیمت و با ارزشی از بین برن به عنوان مثال در سری مادربرد های z87 برندی بسیار معتبر و حرفه ای در طراحی حرفه ای ترین مادربرش دچار یه سوتی شده بود که بطور مستقیم کاربران رده بالا رو متضرر می کرد و با اورکلاک سی پی یو و افزایش ولتاژ احتمال آسیب رسوندن به پردازنده بسیار بالا می رفت در صورتی که در حرفه ای ترین مدل انتظار می ره کوچکترین تلورانسی در مدارهای تغذیه و.... بوجود نیاد یا در پایینترین حد ممکن باشه چه برسه به اینکه مدار تغذیه در نتظیم ولتاژ دچار مشکل بشه و دچار سوختن سی پی یو هایی بشه که بخاطره خاص بودنش گاهی قیمتشون بالاتر از 1000 دلار هست
از این مثال ها زیاده از مادربرد بگیر تا پاورهای رده بالا با برند معتبر و +1200 وات بگیر که در مدار پروتکت دچار اخلال می شن و قیمت های گزافی هم دارن و تاثیر مستقیمی در سوختن قطعات و کاهش کارایی و خیلی از موارد دیگه می زارن (ذکر برند ها خودداری می کنم تا مشکلی برای کسی ایجاد نشه)
این مثالها رو هم برای دوستی عرض کردم که میگن در برندهای دیگه همچین اشتباهی نیست خوبه بدونید که همچین اشتباهاتی وجود داره که باعث ضرر یقرون دوهزار نمی شه بلکه گاهی سیستمهای چند میلیونی رو دچار مشکل خواهند کرد
شما به ظاهر گیر دادین در صورتی که مواردی هست که واقعا این موردی که عرض کردین هیچی حساب نمی شه جلوی ایراد های باطنی که در دل بعضی از قطعات وجود داره و حتی خیلی از کاربران حرفه ای هم از پی بردن به اون عاجز هستن چه برسه به کاربران عادی
و کلام آخرم اینه شما در یک جمع حرفه ای قدم گذاشتین و پافشاری روی چنین مواردی پیش روی کاربران حرفه ای و..... دو نتیجه بیشتر نخواهد داشت
1. خدایی نکرده همه فکر می کنن قرض ورزی درکاره
2. یا فکر می کنن لج و لج بازی هست که در کودک درونه همه ما هست
امیدوارم در ادامه پستهای شما رنگ و بوی دو موردی که عرض کردم رو نداشته باشه
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز ببخشید من دخالت میکنم جوابهای شمارو هر دو عزیز آواژنگ و آقای بارانی دادند
عکس rev1 عین خودش هست و چیزی که شما خریدید revision 2 هست ! این کجاش مشکل داره؟
وقتی قیمت کم شده که دیگه نمیشه گفت کیفیت اومده پایین که، مثل اینه که شما بیای Samand SE را با LX مقایسه کنی و بعد بگی کیفیت اومده پایین !
با توجه به اینکه دوست عزیز میدونستن این مادربرد سه تا ورژن داره باید نگاه دقیق تری به خریدشون میکردند اشتباه فروشنده به گیگابایت چه ربطی داره آخه؟
گیگابایت تغییراتی داده قیمتش هم پایینتر اومده
خب تو بازار ما زیاد نمیشه به قیمتها امیدوار بود دلار که شد 3500 هارد یک ترابایت از 180 به 195 تغییر کرد الان دلار 3370 هست هارد همون 195 هست پایین نیومده
3000 تومن هم بشه طرف هاردو 195 میده حرف بزنی میگه من با دلار 3500 خریدم
این بازار اشفته قیمتهای ایران به گیگابایت چه ربطی داره ؟
فکر نمیکنی این خرابکاریتون داره به بچه بازی تبدیل میشه و ممکنه خدای ناکرده کار دسته خودتون بدین ؟
دوست عزیز
لطفا شما یک بار بروشور رو دانلود کنید و مشاهده بفرمایید...من یک سوال از شما دارم.لطفا بدون هیچ قصد و قرضی جواب بدید؟یک برند در سال چند بار ریویژن می زنه؟؟؟ماهی 1 بار؟؟اگر نه همین بروشوری که گزاشتند یعنی از 1 سال پیش تا الان تغییرش ندادن؟؟؟
ما هم از همون اول گفتیم ترفندی برای کاهش قیمت؟؟؟آیا به نظر شما این چیزی به غیر از این موضوعه؟؟
شما هم دارید تهمت هاییی رو میزنید ..به روزی فکر کنید که خلافش ثابت شه...لطفا شما وارد بازی های تبلیغاتی نشید و با منطق جواب بدید.این که 300 تا ایراد بنی اسرائیلی گرفته شده همش بر اساس مدرک بوده...شما چیزی غیر از این دیدید؟؟؟
در ضمن تمامی بحث های در این تاپیک با مدرک بوده.پس کسی اگر شک داره می تونه مدارک رو خودش با دوستانی که خریدن هماهنگ کنه ببینه...
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز
لطفا شما یک بار بروشور رو دانلود کنید و مشاهده بفرمایید...من یک سوال از شما دارم.لطفا بدون هیچ قصد و قرضی جواب بدید؟یک برند در سال چند بار ریویژن می زنه؟؟؟ماهی 1 بار؟؟اگر نه همین بروشوری که گزاشتند یعنی از 1 سال پیش تا الان تغییرش ندادن؟؟؟
ما هم از همون اول گفتیم ترفندی برای کاهش قیمت؟؟؟آیا به نظر شما این چیزی به غیر از این موضوعه؟؟
شما هم دارید تهمت هاییی رو میزنید ..به روزی فکر کنید که خلافش ثابت شه...لطفا شما وارد بازی های تبلیغاتی نشید و با منطق جواب بدید.این که 300 تا ایراد بنی اسرائیلی گرفته شده همش بر اساس مدرک بوده...شما چیزی غیر از این دیدید؟؟؟
در ضمن تمامی بحث های در این تاپیک با مدرک بوده.پس کسی اگر شک داره می تونه مدارک رو خودش با دوستانی که خریدن هماهنگ کنه ببینه...
دوست عزیز یه مشکلی این وسط هست شما در صفحه اول زدین که میدونستین این مادربرد سه نسخه داره
بروشور هم درسته ایرادی نداره الان فروشنده بجای نسخه قبلی جدیدش رو داده کاری ندارم چی اضافه شده چی کم
شما نباید محتویات برد رو نگاه میکردین ؟ یا نباید به فروشنده که ماشالله فکر میکنن مهندسن میگفتین این سه تا نسخه داره الان کدومشه؟
اشتباهی بین شما و فروشنده اتفاق افتاده و شما یک برند رو زیر سوال بردین
حالا مادربرد شما ایراد فنی داره ؟ مشکل هنگ . دما . ری استارت . پایداری؟ ایراده خاصی داره که باعث بشه فعالیت کاری شما به مشکل بر بخوره؟
نقل قول:
دوست عزیز یه مشکلی این وسط هست شما در صفحه اول زدین که میدونستین این مادربرد سه نسخه داره
بروشور هم درسته ایرادی نداره الان فروشنده بجای نسخه قبلی جدیدش رو داده کاری ندارم چی اضافه شده چی کم
شما نباید محتویات برد رو نگاه میکردین ؟ یا نباید به فروشنده که ماشالله فکر میکنن مهندسن میگفتین این سه تا نسخه داره الان کدومشه؟
اشتباهی بین شما و فروشنده اتفاق افتاده و شما یک برند رو زیر سوال بردین
حالا مادربرد شما ایراد فنی داره ؟ مشکل هنگ . دما . ری استارت . پایداری؟ ایراده خاصی داره که باعث بشه فعالیت کاری شما به مشکل بر بخوره؟
الان متوجه شدم که خدایی نکرده شما داری طرفداری جهت دار انجام میدید.لطفا از اول پست ها رو بخوند قبل از اینکه به من همچین پیشنهادی بدید!!!!من گفتم مادربورد خریدم؟؟من گفتم قصد خرید داشتم و تو تحقیقاتم به این موضوع ها رسیدم..
من هیچ ادعایی در مورد اطلاعات فنی ندارم.خدا رو شکر دوستان اینجا حرفه ای هستند.اما بعضی از پست ها خلاف این موضوع رو ثابت میکنه و نشون دهنده تاثیر احساسات در پاسخ ها می باشد.
نقل قول:
الان متوجه شدم که خدایی نکرده شما داری طرفداری جهت دار انجام میدید.لطفا از اول پست ها رو بخوند قبل از اینکه به من همچین پیشنهادی بدید!!!!من گفتم مادربورد خریدم؟؟من گفتم قصد خرید داشتم و تو تحقیقاتم به این موضوع ها رسیدم..
من هیچ ادعایی در مورد اطلاعات فنی ندارم.خدا رو شکر دوستان اینجا حرفه ای هستند.اما بعضی از پست ها خلاف این موضوع رو ثابت میکنه و نشون دهنده تاثیر احساسات در پاسخ ها می باشد.
خب جالبه که کاربری که فیلم آپلود کردن چقدر شبیه شما هستن این اشتباه ممکنه بشه که شما همون شخص باشید
صحبتهای فیلم با متن شما تقریبا یکی هست خب پس شما الان چکاره اید ؟ وکیل مدافع شخصی که فیلم فرستاده ؟ متضرره این تغییر گیگابایت ؟ نهاد حقوق بشر ؟
گیگابایت و هر برندی میتونن تغییراتی در بردشون بدن و اعلام هم میکنن این اشتباه دوستتون به خودش مربوطه و فروشنده
سلام! چه بحث جالبی اینجا راه افتاده!
من طرف هیچ کس رو نمی گیرم چون اینجا انگار هر طرفی صحبت کنی، بهت انگ خاصی میزنن!
فقط توصیه می کنم همه آرامش خودشون رو حفظ کنن و جواب هم دیگرو منطقی، مودبانه و مسئولانه بدن و از هرگونه تهمت بپرهیزن!
موفق باشین
نقل قول:
خب جالبه که کاربری که فیلم آپلود کردن چقدر شبیه شما هستن این اشتباه ممکنه بشه که شما همون شخص باشید
صحبتهای فیلم با متن شما تقریبا یکی هست خب پس شما الان چکاره اید ؟ وکیل مدافع شخصی که فیلم فرستاده ؟ متضرره این تغییر گیگابایت ؟ نهاد حقوق بشر ؟
گیگابایت و هر برندی میتونن تغییراتی در بردشون بدن و اعلام هم میکنن این اشتباه دوستتون به خودش مربوطه و فروشنده
شما کریس انجل تشریف دارید .....از پست های من چهره من رو تشخیص دادید.جالبه تو ویدئو هم چهره ای دیده نمیشه شما اونم تشخیص دادید؟؟؟؟من شروع کننده پست هستم.شما هم به جای اینکه تهمت بزنی بهتره با منطق چواب بدید.....با تهمت زدن و اینجور حرفا صورت مساله پاک نمیشه..اونم جلوی این همه آدم حرفه ای...
نقل قول:
شما کریس انجل تشریف دارید .....از پست های من چهره من رو تشخیص دادید.جالبه تو ویدئو هم چهره ای دیده نمیشه شما اونم تشخیص دادید؟؟؟؟من شروع کننده پست هستم.شما هم به جای اینکه تهمت بزنی بهتره با منطق چواب بدید.....با تهمت زدن و اینجور حرفا صورت مساله پاک نمیشه..اونم جلوی این همه آدم حرفه ای...
تهمتی نزدم به شما دوست عزیز ! گفتم بنظر میاد شما باشین شما که ضرری نکردین اطلاع رسانی فرمودین که سه تا نسخه داره این برد خیلی هم ممنون
بنده عرض کردم الان شما چکاره اید این وسط ؟
حالا سه تا نسخه داره یا 7 تا باید از شما اجازه بگیرن نسخه جدید بدن بیرون ؟
اشتباهی بین خریدار و فروشنده رخ داده و مادربردی با ورژن جدیدتر بر خلاف تصویر بروشور تحویل داده شده که در صورت عدم تعویض بر اثر اشتباه فروشنده خب قابل پیگیری از مراجع قضایی هست
شما هدفت ازین بلوا و آشوب چیه ؟ که چی بشه مثلا"؟ خودت رو انداختی وسط که گیگابایت چرا نسخه میزنه بیرون ؟
جواب اینکه چرا اینکارو کرده رو اواژنگ داد مشکلی داری الان ؟
فقط میتونم بگم
آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است؟؟؟
آواژنگ خیلی راحت اومد و با منطق جواب داد.در حالی که می تونست سکوت کنه و جواب نده.اگه جواب نمیداد چند درصداز مشتریاش کم میشد؟
من خودم هم گرافیکم ایسوس هست هم مادربردم ولی با این حرکت بیشتر با گیگا حال کردم.
این حرف که بگیم آواژنگ جواب سوال رو با سوال داد کامل غلطه.
آواژنگ اول به سوالات جواب داد بعدا سوال پرسید.چرا نباید برای روشن شدن افکار سوال میپرسید؟
جواب این سوال چی میشه؟اونایی که تو یه مدت کوتاه تو فضای مجازی همه جا چو انداختن که گیگا هزار جور مشکل داره یهو از کجا اومدن؟از مریخ؟